Ана Винтур во издание во кое ја немате видено досега!

19 април, 2020
Naslovna

Фотографијата на Ана Винтур облечена во „домашен костум“ ја изненади јавноста, особено затоа што еднаш експлицитно велеше „Не!“, откако беше запрашана дали носи тренерки. Според странските медиуми, таа поминува денови и денови во топли џемпери и тренерки.

Додека таа преку својот Instagram својот моден лист го раскажуваше на јавноста дека треба искрено да разговараме за сè што минувавме со короната во моментов и потоа да размислиме што следува следно. Коментарите што следеа близу фотографијата главно беа околу еден – дека има малку кој некогаш видел во тренерка. „Ана Винтер и тренерки? Светот е навистина луд“, гласи само една од нив.