Децата на Анџелина и Бред имаат нова татковска фигура

12 јуни, 2020
pitt

Млад човек го заменил Бред

За односите меѓу поранешните сопружници, 45-годишната Анџелина Џоли и 56-годишниот Бред Пит, кои дури четири години по разводот сè уште не престануваат да се борат за старателство над шесте деца, медиумите не престануваат да пишуваат, а едно од најновите обвинувања е тоа од магазинот „Radar Online“ тврдејќи дека во битката за старателството, актерот целосно се дистанцирал од 14-годишната Шајло и 11-годишниот Нокс, кои сега во животот имаат нова таткова фигура.

Имено, споменатото списание тврди дека децата поминуваат повеќе и повеќе време со својата машка дадилка, 23-годишниот Оливер Крејн, а се помалку и помалку со нивниот татко. Како што изјавил извор за медиумите, Бред има помалку и помалку време за деца поради неговиот исполнет распоред, така што Оливер стана машката фигура во нивните животи.