Децата на богатите се пожалија со слики од изолација. Дали и вас ви потекоа солзи? :)

7 април, 2020
glavna slika

Тие носат дизајнерски маски и се дезинфицираат со шампањ, кој не би гo сакал ова?

Богатите деца секогаш наоѓаат нови невкусни начини да ги вознемируваат обичните луѓе, а сега тоа го прават со објавување на слики од изолација. Нивната изолација вклучува гигантски јахти, вили, приватни авиони, кади полни пари .

Погледнете и сами!