Деџенерес го разбесни интернетот

8 април, 2020
naslovna

Комичарката Елен Деџенерес се нашла на удар на критики веднаш по новата епизода на своето ток шоу каде изјавила дека вилата во која е за време на корона вирусот изолирана со сопругата Портиом де Роси ја потсетувала на затвор.

“Денес емисијата ја емитирам од дневната соба бидејки сите останати простории ми се исполнети со тоалетна хартија” – се нашалила таа.

“Се чувствувам како да сум во затвор, посебно затоа што десет дена не сум излегла од истата облека и бидејки сите овде се геј” – додала.

Иако Деџенерес изјавила како само пробала да ги расположи и да ги насмее гледачите, нејзината изјава не одговараше добро неколку лица кои ја нападнаа на социјалните медиуми.

Браво, Елен. Некои луѓе навистина седат во затвори со надеж дека ќе им обезбедат сапун и основна заштита “, напиша новинарката Каролин Фрамке.

Елен, во затвор не се седи во дизајнерски панталони – напишал еден коментатор

https://twitter.com/rkyr4m/status/1247373747537022977?s=20

“Не можам да верувам дека k **** навистина рече дека вилата потсетува на затвор “,” Замислете да живеете во огромна куќа и да речете дека е затвор “,” Како што луѓето умираат и се плашат да ги напуштат своите домови, Елен се шегува на штета на затворските силувања, „ Не мислев дека повеќе не можам да ја мразам, но заради оваа изјава, таа го допре дното “, напишаа други бесни коментатори.

https://twitter.com/Elle_Loves_/status/1247567300343091201?s=20