Додека светот се плаши од вирус, Сузан Манчиќ се фали! Дали е можно дека водителката го направи тоа?! СКАНДАЛ!

26 април, 2020
655233_suzana-mancic_ls

Се разбира, околностите се драматични, луѓето го губат животот, толку многу работи се менуваат за сите нас, но забавувањето дојде во вистинско време.

Водителката Сузана Манчиќ зборуваше за тоа како го поминува времето во изолација поради корона пандемија.

Откако се прогласи вонредна состојба поради корона пандемија, Сузана Манчиќ се врати од Атина, каде престојуваше со сопругот Симеон. Кога се врати во Србија, мораше да помине 28 дена во целосна изолација.

Ќерките Натали и Теодора одат да пазаруваат и го шетаат кучето, а јас сум дома затоа што треба да ги следам пропишаните мерки. Секако, не доаѓа жената која со години ни го средува станот, па ова сами го правиме – рече Сузана.

Никогаш не сум готвела многу во животот. Звучи чудно, но се изморив од потерата што ќе започне наутро и ќе завршеше доцна во ноќта. Постојано бев под стрес, се прашував дали ќе бидам таму навреме, дали би можела да направам сè, без разлика дали мојот гостин ќе дојде на шоуто … додаде таа.

Секако, околностите се драматични, луѓето го губат животот, толку многу работи се менуваат за сите нас, но забавувањето дојде во вистинско време. Јас сум целосно во мир додека седам во мојата куќа, со своите деца и со помош на интернет можам да комуницирам со секој што сакам – истакнува Сузана.

Со години страдав од несоница, за која не помагаа ни апчиња, додека сега спијам како бебе. Тоа е веројатно резултат на стрес. Секако, ми недостасува Сима, но што да правам. Ми недостасува и Мостаница, каде што имам куќа. За неколку дена ќе одам таму за да видам дали има нешто да поправам. Се додека не заврши ова, воопшто немам намера да се движам низ градот – заклучува Манчиќ.