Два пати го смени полот: што е сега?!

9 април, 2020
brian

Брајан Белович (63) е роден како момче во Бруклин. Тој го променил полот на 19-годишна возраст, но после 11 години во женско тело се вратил на операција за повторно да биде маж, бидејќи за него тоа било „животна грешка“.

Откако тој се „вратил” во маж, тој се образувал како советник за да им помага на луѓето да го прифатат својот пол.

Уште од детството честопати го именувале како девојче. Брајан дефинитивно одлучил на своја 19-годишна возраст да стане жена, но денес смета дека ќе било подобро ако тој едноставно го прифател својот „феминизиран геј идентитет“.

Сепак тој брзо сфатил дека овој потег воопшто не го направил посреќен како што очекувал… Тој се чувствувал уште полошо.

„Јас бев геј маж и мислев дека ќе ми биде полесно да бидам жена. Гледајќи наназад, сфаќам дека никогаш не сум се чувствувал како жена. Повеќе беше како „сите мислат дека сум жена, па ајде ќе станам жена“ – кажа тој.

Брајан предупредува дека мора добро да се размисли пред овој потег!