Џенифер Лопез доживеа голема загуба, се прости од ќерка си!

6 октомври, 2020
mkd-57962

Иако Џенифер Лопез инсистира на тоа дека конечно го пронашла „Господин Совршен“ или „Господин Вистински“ кај поранешниот бејзбол играч Алекс Родригез по три неуспешни брака и бројни други љубовни бролодоми во нејзините 50-ти, тоа не изгледа така. И додека Џенифер планира да посвои момче и девојче според пишувањата на таблоидите, бидејќи ги ставила во план нејзините свадбени планови, нејзината 13-годишна ќерка Ема вели дека таа не е мајка за пофалба.

Џенифер повторува дека нејзиниот живот добил сосема ново значење откако стана мајка и дека толку многу ги сака своите деца што никогаш не би ги пуштила да ја напуштат куќата и дека срцето ќе и се скрши откако тоа навистина ќе се случи, но таа немаше поим дека овој момент ќе дојде долго пред таа да се надеваше. Имено, Ема сака да живее со нејзиниот татко од повеќе причини. Како прво, страшно и недостасува, што и самите обожаватели на Џенифер имаа можност да го видат во еден од документарците за животот на Џенифер Лопез во кој Ема, сè уште како мало девојче, веднаш по разводот на нејзините родители, вели дека и недостасува татко и второ, Ема наводно повеќе не може да ги слуша кавгите на Џен со Алекс.


Макс, братот близнак на Ема од друга страна не гледа проблем во животот со Алекс, па дури и Ема нема проблем со Алекс или неговите ќерки од првиот брак кои знаат како да останат со нив, но врската на Ема со Алекс и Џенифер е премногу. Таа смета дека односот на нејзината мајка со Алекс е нездрав и на убав начин објасни дека и треба промена. Џен го почитува тоа, но срцето сепак и се скрши.