Џогани не престанува да се бламира! Ја стави раката под здолништето мислејќи дека нема да се види, па го направи ОВА!

14 мај, 2020
xogani

Луна Џогани со Нина и Кемезов го задржаа вниманието на сите присутни, како и на оние близу малите екрани, за време на настапот, за кој цимерките избраа многу привлечна. Меѓутоа, кога требаше да ги слушне коментарите на жирито, меѓу кои седеше и нејзиното момче Марко Миjковиќ, ја турна раката под здолништето со намера да ја прилагоди долна облека, мислејќи дека нема никој да ја види.

Меѓутоа, тој потег сепак отиде во етерот, па затоа повторно заврши на столбот на срамот поради нејзиното однесување.