„Едвај чекам да бидам мајка“: Сем Смит предизвика реакции кај фановите!

4 ноември, 2020
Sem-Smit-roditeljstvo


Пејачот не само што сака да привлекува внимание, туку најмногу успева. Овој пат, стотици следбеници на Инстаграм беа разбеснети практично во секунда од неговата последна изјава во која тој вели дека „едвај чека да стане мама“.


“Сакам да бидам мама и дефинитивно ќе го сторам тоа во одреден момент. Но, засега, сè уште сум премногу амбициозен да одам со таа идеја.

Секако, тој веднаш беше нападнат од коментари кои тврдат дека сето ова го прави исклучиво заради медиумското внимание.