Ели и Дакота Фанинг пораснаа во центарот на вниманието, а нивната двојна еволуција е инспиративна

25 април, 2020
Naslovna

Ние бевме големи фанови на Ели и Дакота Фанинг кога тие ги започнуваа своите кариери во Холивуд пред скоро 20 години. Преку фотографиите, можеме да приметиме како тие од симпатични славни деца прераснаа полноправни во водечки дами и силски икони – и што е најинтересно, тие останаа заедно цело ова време. Фотографиите кои тие ги објавија, објаснија дека и покрај тоа што се познати, тие сепак се како и сите останати кои имаат сестра.

Погледнете ги сликите во галеријата од нивните детски денови па се до денес.

View this post on Instagram

2019 here we comeeeeeeeee 🤙🏻

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

View this post on Instagram

Here comes Halloween! 👻

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

View this post on Instagram

Malfoy Moment. 📸: @alessandragl

A post shared by Dakota Fanning (@dakotafanning) on

View this post on Instagram

We ready for you 2019. 🍾

A post shared by Dakota Fanning (@dakotafanning) on