Ева Лонгорија со посвета на својата позната другарка: Еве ги твоите модни промашувања

19 април, 2020
Naslovna

Ева Лонгорија ја искористила приликата да и го честита роденденот на својата долгогодишна пријателка.

Актерката објавила монтажа со фотографии со Викторија Бекам, на која може да се види дека јасно уживаат да поминуваат време едни со други. „Среќен роденден на оваа убава душа“, започна Лонгорија на својот пост на Инстаграм, во кој моментно има скоро половина милион лајкови. Лонгорија продолжи да ја нарекува Бекам како најлојална пријателка која може да ја посака и се заблагодари за нејзината континуирана поддршка и љубов.

Актерката поставила монтажа на фотографии, велејќи: „Еве го вашиот моден промашај“, но секако додаде и фотографии кои и двете изгледаат како икони со вистински стил.