Фотографии на славни личности кои будат носталгија

18 април, 2020
fa09331a-f4a3-4bb4-8931-2078c15b690b

Секојдневно гледаме славни луѓе на фотографии со црвен килим, луксузни дестинации или филмски сетови. Но, секоја славна личност има поинаква страна, онаа што ретко или никогаш не ја дели со светот.

Во оваа галерија можете да видите фотографии од албумите на актери, пејачи и други познати личности.

Courteney Cox, 1987

Angelina Jolie, 1990

Arnold Schwarzenegger & Clint Eastwood 1993

Shakira, 1990

Leonard Nimoy, Star Trek, 1960

Elon Musk, 1992