Ги сокрива од јавноста, а им го должи животот! Погледнете како изгледаат родителите на Цеца Ражњатовиќ

10 мај, 2020
ceca

Светлана Цеца Ражнатовиќ често истакнува дека сè што има денес им го должи на своите родители Мира и Слободан Величковиќ. Многумина сонуваат за кариерата на Цеца, а Ражнатовиќ често им се заблагодарува на нејзината мајка и татко за нивната поддршка, љубов и воспитување.

Некогаш Цеца откри дека нејзините родители замеруваат само една работа.

– Единствено за што ми замеруваат е што не го завршив факултетот и тоа остана до ден-денес. Можам да нанижам којзнае какви музички успеси, но тие ќе кажат „да, но и ти би можела да имаш диплома на интелектуалец“ и така постојано – открива Цеца своевремено.

Нејзините родители не се појавуваат често во јавноста, сепак, во видеото од свадбата на пејачката и Аркан од 1995 година, тие јасно се гледаат.