ХАОС во фамилија Џоковиќ! Џоковиќ фатен на дело со прекрасен модел..

16 април, 2020
ХАОС во фамилија Џоковиќ! Џоковиќ фатен на дело со прекрасен модел..

Новак Џоковиќ има сериозни проблеми во бракот од кога излезе во медиумите неговата врска со Депика Падуконе, Индиски познат модел и глумица.

Како што се шушка по светските кулоари, Депика одамна фрлила пик на Новак иако е женет и има две деца со Јелена Џоковиќ.

Видеото во прилог дава подетални информации за новиот циркус од Балканскиве простори 🙂

https://youtu.be/DCSnHO1w3Y0