ХИТ: Убавицата од Hurricane се обиде да се среди од дома, а сега НЕМА ВЕЃИ!

19 април, 2020
Naslovna

Сите  со нетрпение   очекуваме   да   ги   отворат   салоните,   таа   има   повеќе причини да се надева дека ќе биде наскоро!

Една   од   членовите   на   најжешкиот   женски   бенд   во соседната   земја, Ксенија   Кнежевиќ,   „се   пофали“   со третманот во   домашниот   салон   за убавина.

Ксенија на својот Инстаграм „стори“ откри дека, како и многу жени, таа морала да се погрижи за својoт изглед во домашни услови кога станува збор за грижа и убавина.

И таа се занесе!

„Она   кога   сте   победник   и   ќе   се   занесете   и   ќе   исчупате   пола   веѓи“, напишала на сликата на којa се гледа дека од десната веѓа и е останата само половина.