Има ли наша пејачка меѓу 20те најубави на сите времиња? :)

2 април, 2020
jennifer

Низ историјата, срцата на публиката ја освоиле и сè уште ги освојуваат прекрасните пејачки.

Покрај гласот, голем дел од нив јавноста ја фасцинираа со својата сила, став и убавина.

Иако некои од нив веќе не се со нас, зад нив се хитовите што сега ги уживаат новите генерации.

Дали постои денес личност која не знае која е Мадона, Шер или Бијонсе? Три од нив се дел од списокот на 20 најубави пејачки на сите времиња. За некои, пеењето беше главна преокупација, другите имаа само патувања во водите за пеењето, како што е актерката Мерилин Монро, со сите оставија свој белег.

И, секако, убавината е во очите на гледачот и некои ќе се согласат со овој избор додека други имаат свои други фаворити, но ако ништо друго, во нашата галерија ќе се сетите на некои од лицата со кои пораснавте, но и лица со кои  денешните генерации растат денес.