Исповед на порно глумици: Во што се разликува реалниот секс од сексот во порно филмовите? (Видео)

18 април, 2020
Исповед на порно глумици: Во што се разликува реалниот секс од сексот во порно филмовите? (Видео)

Повеќето мажи барем еднаш во животот посакале да уживаат улога во порно филм. Илузијата што ја прикажуваат филмовите 18+, многумина веруваат дека актерите имаат задоволство што не се доживува толку често во реалниот живот и затоа очекувањата често водат до разочарување.

Актерките од порно филмовите објаснуваат дека сексот во овие 18+ видеа за нив не е комплетно уживање.

Не би сакале да ве разочараме, но очигледно е дека тука сепак се се сведува само на работа.