Излезе на виделина допишувањето помеѓу Веjко и Богданa, еве што не успеаја да сокријат! Дел од нивната приватност сега ја гледаат сите!

20 јули, 2020
bogdana.PNG 2

Младиот боксер Вељко Ражнатовиќ воодушеви многумина кога објави заедничка фотографија со сопругата Богдана, па јавно и кажа дека ја сака.

Кога го виде тоа, Богдана веднаш реагираше и не ја пропушти можноста да му одговори.

„Те сакам“, напиша младиот боксер за својата сакана сопруга.

„Најмногу на светот“, одговори таа во коментарите.