Израснале под стаклено звоно и во богатство: Сите ја знаете Лана Дел Реј, а сега ја засени нејзиниот брат

23 април, 2020
Naslovna

Девојките од целиот свет се маѓепсани од неговата убавина, а многу го споредуваат со Бред Пит на почетокот на неговата кариера.

Лана Дел Реј постигна голем успех во кариерата, со албумот во 2012 година, сега сите ја препознаваат и го ценат нејзиниот музички талент. Она што многумина не го знаеја е дека Лана имала брат.  

Елизабет Вудриџ Грант, како што вели граѓанското име на американската пејачка, е родена во 1985 година во Њујорк. За разлика од многу колеги, Лана порасна во изобилство, бидејќи нејзиниот татко Роберт Грант, по професија инвеститор, уште тогаш беше милионер.

Он и неговата сопруга Патриша Ен, покрај Лана, имаат уште две деца: ќерка Керолајн и син Чарли

View this post on Instagram

Charlie via instagram stories

A post shared by Charlie Grant (@charliegrantisacutie) on

Чарли своевремено станал хит на социјалните мрежи поради својот изглед за кој жените “одлепиле”.