Јас сум асоцијална будала! Марија Шерифовиќ се јави од карантин, а ова се проблемите кои ја мачат!

12 април, 2020
marija 1

Марија Шерифовиќ призна дека е асоцијална и откри како го поминува времето додека трае вонредната состојба.

Пејачката откри и дека имала неколку проблеми уште од почетокот на карантинот.

„Што се однесува до мене, јас бев во изолација и без оваа ситуација, затоа што сум асоцијална будала. Серии, филмови, го поминувам времето со семејството и со кучето и тоа е тоа. Можеби мојот најголем проблем е што не можам да посетам некои луѓе кои ми се важни, затоа што чувствувам потреба да го заштитам своето и здравјето на другите. Друга работа, мајка ми е во Крагуевац, решивме дека таа не доаѓа, да остане таму. Трета работа, многу лично и себично е дека ми недостасуваат ноќните излегувања. Во мојот фрижидер има само пилешко, тиквички, палента, многу вода и тоа е тоа“, изјави Марија Шерифовиќ за „Magazin IN“.