Јелена Ѓoковиќ стана фризер, еве што мисли Новак за тоа?

19 април, 2020
Naslovna

Таа изјавила дека мора да стори нешто за време на карантинот, затоа што косата на нејзе и нејзиното семејство, косата им пораснала толку многу што почнала да им паѓа во очите.

„Ја скратив косата толку добро што сопругот реши да стане пештерски човек, наместо да седи на стол за да го средам“, се пошегува Јелена.

Таа додаде дека е добро да се научат нови вештини во самоизолација, но и да бидат благодарни на сите фризери кои ги шишаат нивните деца, кои честопати беснеат на столот за шишање.

Објавата ја заврши, велејќи дека децата ги шишала дури 3 саати.