Каде е Вељко??? Богдана се облече БОГОВСКИ, деколтето е тука, а еве со КОГО уживаше

1 септември, 2020
bogdana

Богдана Ражнатовиќ, сопругата на Вељко Ражнатовиќ, после три месеци по породувањето излезе првпат  и никогаш не изгледала подобро.

Богдана блескаше во розова комбинација, што ги истакнуваше нејзините облини, додека друштво и правеше нејзината сестра Наташа Родиќ.