Кајли Џенер користи малчо ѕвонче да и дава наредби на нејзината мајка Крис!

17 април, 2020
фф

Во видео од најавата на новата епизода од Keeping Up with the Kardashians, Крис Џенер и помага на својата најмлада ќерка додека таа се опоравува од ласерската операција на очите. Таа ја повикува својата мајка со мало ѕвонче. Таа така и ја сигнализира својата желба и потреба.

Погледнете ја најавата на епизодата.

Очигледно е дека Кајли брзо се научи на нејзиното ново „помагало“. Таа очигледно по операцијата неуморно барала да пие вод со лимон без мраз, а како оброк одбрала тако. Додека јаде, незината мајка малку се шегува со неа како со мало дете. Тоа го прави со одземање на тако секој пат кога Кајли се обидува да земе залак.

Повеќе за целата постапка низ која мина Кајли може да видите на YouTube каналот на нејзината најдобра другарка- Stassie Karanikolaou!