Кајли Џенер својата нова другарка ја претвори во самата себе: Сега се идентични!

14 јуни, 2020
228489

Иако говори дека пријателите не ги бира врз основа на физичкиот изглед, најмладата милијардерка се најде на мета откако сите сфатија дека нејзината нова најдобра пријателка, сè повеќе наликува на неа.

Нивното дружење датира уште од периодот кога Стаси изгледала сосема природно, односно од периодот пред да почне да изгледа речиси идентично со Кајли.

Стаси неодамна го прослави 23от роденден, кадешто покажа и дека од русокоса станала бринета. Иако операциите никогаш не ги призна, промените се повеќе од очигледни, а јавноста е убедена дека таа е “новиот проект” на Кајли Џенер.