Како изгледа кога две личности со сомнителни психолошки квалитети, во живо прават прекин на својата врска :) (видео)

20 април, 2020
Како изгледа кога две личности со сомнителни психолошки квалитети, во живо прават прекин на својата врска :) (видео)

Не сакавме да посветиме воопшто внимание на ова шоу за ликови со чудни психолошки портфолија, но не можеме а да не објавиме видео, како две личности, а учесници во шоуто на телефон разголени целосно, ја прекинуваат својата врска што пред тоа ја започнале. Видете го во прилог видеото што ни го спакувале 🙂