Карлеуша на Велигден го покажа задникот и меѓуножјето! Важно е што се сликаше покрај јајвата, а што се покажа под фустанот не е важно?

20 април, 2020
752927_jk2_ls

Јелена Карлеуша е атеист, но сепак таа го прославува Велигден заради своите ќерки.

Таа ја украси градината специјално за оваа пригода, како бајка, и кога тие беа фотографирани и снимани, Јелена ја искористи можноста малку да ја покаже својата згодна фигура.


Во црвен фустан со огромен шлиц, Карлеуша прошета низ дворот, а потоа го замавта фустанот и се виде повеќе од што требаше.