Киа Коцкар неодоливо личи на својата мајка! Сподели ТОП фотки од минатото, а тек кога ќе ја видите Надица.

29 април, 2020
1915957_screenshot-30_ls

Кристина Киа Коцкар сподели неколку фотографии од детството со што ги израдува нејзините следбеници на Инстаграм.

Тие можеа да видат како изгледаше Киа како мало девојче, но за многумина, најинтересна беше фотографијата на Киа со нејзината мајка Надица.

Следбениците коментираа дека Киа неодоливо потсетува на нејзината мајка.