„Ќе го удрам со чаша по глава!!“ Луна му замери на Марко што влегол во конфликт со Џедович: На драмите им нема крај!

19 јуни, 2020
тгфј


„Дали е неопходно да се зборува за сексуално преносливи болести?“ Праша Луна. “Тој не кажа ништо што досега не е кажано. За што треба да молчам?” Праша Милковиќ. „Знаете што? Немам веќе нерви, ќе станам, ќе му истурам чаша. Човекот ме навредува секогаш, ме боли“, истакна Џогани.