Ќерката на Мерил Стрип се разведе по 42 дена брак! Eве ги деталите…

10 април, 2020
razvod

Грејс Гејмер, актерка и ќерка на Мерил Стрип, се разведува по 42 дена брак со музичарот Теј Стратерн. Странските медиуми се препираат околу оваа вест, бидејќи парот никогаш не ја озваничи веста за свадбата, која се случила на 10 јуни минатата година.

Тие се разделиле 42 дена подоцна, но актерката дури сега официјално ги предала документите за развод, така и се проширила веста. Причината за разводот биле несовладливите разлики меѓу партнерите.