Кjара и Расел Вилсон го открија полот на бебето, а нејзината реакција е бесценета!

15 април, 2020
klara

Кjара и Расел Вилсон официјално ќе добијат син! На 14 април, 34 годишната мајка на две деца споделила неодоливо видео од нејзиното семејство како го открива полот на бебето.

“Еј дечки, ако е розево што ќе биде?”, Кjара ги прашала 5 годишниот син Фјучр и 2 годишната ќерка Сиена. “А ако е сино какво ќе биде”? Иако децата ги знаеле одговорите, кога ги прашала каков пол сакаат да биде бебето, споделиле различни мислења.

Пред да ги открие големите вести, Кjара изјавила дека сака да биде “она што Господ ќе го реши”. Неколку моменти подоцна таа и Расел откриле дека бебето ќе биде момче. Честитки за приновата!