Кое е најмодерното мајка-ќерка дуо во Холивуд?

23 април, 2020
Most-Fashionable-Celebrity-Mothers-Daughters

И покрај нивните понекогаш сомнителни избори за облека, мора да признаеме: нашите мајки во основа ја градеа основата за нашата љубов кон модата. Од каде да купуваат класични парчиња, како да се облекуваат за интервју, тие секогаш беа подготвени со решение 5-плус, и тие не беа единствените дами што  ја пренесуваа оваа љубов на своето потомство. Всушност, многу наши омилени sвезди можат да се пофалат дека и тие го наследија тоа од нивната мама.

Без разлика дали се работи за Голди Хон и Кејт Хадсон, луди фустани со карнери или Ким Кардашијан и Норт Вест кои ја покажуваат својата љубов кон црната боја, ние сакаме да забележиме добро облечени славни личности-  мајка и ќерка дуо во Холивуд ги има многу. Продолжете да читате за да ги видите сите случаи кога славните личности докажуваат дека добриот вкус е генетски наследен.