Кои се десетте кралици на гламурот? :)

2 април, 2020
angelina

Пристигнувањето на познатите личности на црвениот тепих секогаш е проследено со големо внимание од целата светска јавност, но кога следниве Холивудски кралици ќе зачекорат на црвениот тепих за момент застанува здивот кај сите присутни!

Без разлика на тоа дали нејзиното пристигнување на црвениот тепих е најавено или не, секогаш кога Анџелина Џоли ќе зачекори пред фоторепортерите, сите погледи, фотоапарати и камери веднаш, без исклучок се насочуваат кон неа.

Таа не привлекува внимание само со слаткиот изглед и впечатливиот фустан, туку тајната е и во нејзината харизма која што плени и е невозможно да се игнорира. Анџелина едноставно владее со гламурот на црвениот тепих!

Не помало воодушевување предизвикува и Бијонсе. Музичката дива поретко ја гледаме во јавноста, со исклучок на концертите кои што ги приредува, па затоа нејзиното доаѓање на црвениот тепих на настани како што е Мет Гала предизвикува голем интерес кај медиумите, но и кај целата јавност преку социјалните мрежи.

Ова се само дел од гламурозните кралици на црвениот тепих, преостанатите погледнете ги во галеријата.