31 мај, 2020

Дијабетесот е еден од ризик факторите кој може да предизвика компликации при заболување со Коронавирус.

Погледнете кои од светските ѕвезди имаат дијабетес!
Патем,Том Хенкс се спаси од Коронавирусот…

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Интересно // Кои светски ѕвезди со својот дијабетес спаѓаат во најризичните групи од Коронавирус?
Горе