Која ви беше првата асоцијација за Ноне Неделковска?! Со вакво раскошно деколте прoбај да ја гледаш во очи (фото)

24 август, 2020
none

Некогашната македонска пејчка Ноне Неделковска која последните неколку години работи на брод, но се врати во Македонија поради пандемијата со коронавирусот и ја стави работата во мирување додека налага ситуацијата.

Нејзините најдобри пријатели заради околностите долго време беа само домашните миленици, нејзината пудлица Луси и мачето Бошко. Но сега, Ноне како да не толку и се плаши на короната, па се почесто е излезена низ град со пријателите и очигледно е дека ужива бидејќи не толку често може да биде во родниот град.

Преку ден на базен, па на кафе, вечерна пијачка…

Последно беше на роденден, а таму се појави во ултра секси издание од впечатливо деколте кое тешко му беа на погледот.

– Од рубриката – дечко, гледај ме во очи! Мала шала, топ фотка, пишува еден од следбениците на Ноне.

Очигледно свесна за најсилниот атрибут на себе, екс-пејачката не ретко го истакнува во прв план, а велат и дека кога нешто е убаво, треба да се види.

Како што тргнала работата со пандемијата, сите ние ќе почекаме до враќањето на нормалниот живот во светот. Ноне ќе почека до работата на бродот, а дотогаш Македонија и Велес се нејзиното пристаниште.