Костуми или тренерки? Седум славни мажи кои освојуваат и „на црвениот тепих и на улицата“

1 мај, 2020
давид бекам

Многу sвезди деновиве не ги соблекуваат тренерките, а за некои познати личности таквиот обичен изглед изгледа особено добар.

Додека се на црвениот тепих, овие сакани мажи се презаситени од нивните елегантни изданија, во машки и елегантни костуми, а на улица кога носат удобни тренерки, изгледаат подеднакво привлечни.

Дискусиите за тоа дали мажите изгледаат подобро во костуми или тренерки се разговарала многу пати, и сега кога многумина не ги соблекуваат тренерките, оваа тема повторно стана жешка.

Погледнете ги добро фотографиите од седумте славни личности што ги собравме во галеријата на почетокот на текстот и одлучете дали изгледаат подобро во костум или тренерка.