Кристен Бел не можеше да поверува дека нејзиното лице се користело во лажни порнографски видеа

14 јуни, 2020
ддфсдфсд

Кристен Бел го користеше својот неверојатен талент за да изгради успешна кариера во последните две децении, а тоа значи дека нејзиното лице се појави во ТВ-емисии како Veronica Mars и The Good Place заедно со филмови како Forgetting Sarah Marshall. Иако често го гледа нејзиното лице на малите екрани, неодамна нејзиниот сопруг Дакс Шепард и кажа дека нејзиното лице се користи во порнографски видеа што кружат на Интернет. Неодамна, Бел изјави за Вокс дека е „шокирана“ кога ги видела видео-клиповите бидејќи не ги снимала. Видеата се прикажани со туѓо тело и со лицето на Бел, што е нешто за кое никогаш не се согласила.


„Бев шокирана, бидејќи ова е моето лице“, рече 39-годишната Бел. „Мене ми припаѓа!… Тешко е да се помисли дека сум искористена“. „Ние го имаме овој гигантски разговор за согласност и не се согласувам – затоа тоа не е добро“, рече Бел. „Дури и ако е означено како,„ Ова всушност не е нејзино “, тешко е да се помирам со тоа. Посакувамж Интернетот беше малку поодговорен. “


„Мислам дека е важно да не се игнорираат црвените знамиња во светот. Кога ќе започнат да се појавуваат нови технологии, мислам дека сме „зезнале“ ако не ја признаеме штетата што може да ни ја донесат “, рече Кристен Бел.