Кристијан влегува во Задруга 4 за 150.000 евра

24 април, 2020
Naslovna

Иако  Задруга 3 сеуште не завршила, на големо се работи за кастингот за четвртата сезона која ќе започне најверојатно на 6 септември.

Во неа ќе се најдат досегашни ријалити формати меѓу кој и Кристијан Голубовиќ. Он веќе ги договорил условите на своето учествување.

– Кристијан потпиша шестмесечен договор пред три дена со продукцијата на популарниот Риалити од 150.000 евра, од кои ќе добие однапред 50.000 евра. Покрај тоа, тој исто така се согласи да добие месечна претплата од 25.000 евра за учество во рералитито – рече извор близок на овој конкурент. Тој додаде дека во договорот има клаузули според кои и двете страни мора да ги почитуваат.

Задруга 4 ќе ги опфати сите учесници кои досега оставиле некои траги во риалитиа. Покрај Кристијан, во имотот на Симановци ќе се преселат и Ненад Маринковиќ Гастоз, Змај од Сипов, Милјана Кулиќ, Слоба Радановиќ, Луна Џогани, Станија, како и Јасмина Меденица, предложена од Голубовиќ.