Манекенката се присетила на падот на пистата и пратила силна порака

27 април, 2020
Naslovna

Наоми Кемпбел во својата кариера имала толку многу феноменални ревии, да оние кои не биле толку добри можеле и да се заборават. Меѓутоа, падот на модната ревија во 1993 год. сепак  е нешто кое што сега манекенката го искористи на прати силна порака, иако тоа се случило пред повеќе од 16 години.

Во 1993 година, таа одеше по пистата во многу високи потпетици со огромна платформа. Сепак, се случи да ја изгуби рамнотежата и да падне. Таа се смееше за момент, но сепак стана, ја крена главата и продолжи да оди.

„Не ме осудувај според моите успеси, осуди ме колку пати сум паднал и повторно станав“, напиша Наоми подолу во видеото, цитирајќи го Нелсон Мандела.