МАРИЈА ШЕРИФОВИЌ ЗГРМИ НА СТАДИОНОТ: Луѓето ќе го запаметат ова изненадување од пејачката, а еве кој и се придружи!

4 мај, 2020
марија

Марија Шерифовиќ им приреди изнанадување на фановите на на стадионот на фудбалскиот клуб Партизан, а сите едвај го дочекаа нејзиниот концерт.

Пејачката го започна спектаклот „без публика“ со песната „Паметна и луда“.

„Секако дека публиката дава дополнителна размена на емоции и енергија на концертот, но сигурна сум дека тоа нема да птерставува проблем за нас“, рече пејачката неколку дена пред концертот.

Марија ги прочита музичките желби на обожавателите и пееше само за нив.

Покрај нејзините песни, Шерифовиќ ги испеа хитовите на своите колеги на воодушевување на многумина.

На нејзиниот настап се појави и нејзиниот булдог Халк, па и таа се изненади.

„Дали мислеше дека ова може да помине без мене?“, пишуваше околу вратот на кученцето, а потоа Марија се насмеа.

“Сине, можеш да уриираш овде на каде што ќе посакаш. Сега ќе видиш какв цар е твојата мајка”.