Ме уништивте, кажа лудиот на будалиот и остана жив

25 април, 2020
Naslovna

Анабела Атијас и Гаги Џогани никогаш не престануваат да изнесуваат “валкани алишта” од нивните животи. Жестоки судири повторно избувнаа, а Анабела откри дека завршила во психијатрија поради Гаги.

– Општо, тоа е наш брак. Бевме во врска три години, во 1996 година се земавме, ја добивме Луна, имавме кариера .. Еден момент, што беше прелом, вчера Анабела префрли кај мене каде сум бил јас виновен затоа што наводно сакав да и помогнам во смисла да ја побарам … да видам, да најдам психијатар … – рече Гаги.

– Тоа не е точно. Почна да се дрогираш во 2000 година. Барав помош од психијатар по Нина, а ти веже одамна земаше дрога. Тој не ја кажува вистината, тој лаже. Еве, Ермина ќе го потсети. Јас не сум ништо за тебе. Јас сум мртва за тебе, ти и твојата ќерка ме погребаа “, рече Анабела.

– Јас повторно нема да имам контакт со неа. Сè што правам ќе работам за доброто на децата. Бидејќи не ти беше добро… Не сум ти јас виновен “, продолжи Гаги.


– Ти не беше виновен? Затоа што беше во врска со девојката на Зилет, со моите најдобри пријатели … “, се сеќава Анабела за лошиот период.

– Можеш ли, будало, да ми дозволиш  да зборувам? Дали гледате колку е ненормална таа? рече Гага.

– Сака да каже што направив на психијатар. Не може да зборува од 2005 година! Јас се разведов во 2009 година, излегува дека сум била виновна за сè “, рече Анабела.

– Јас, јас, пред некој ден реков дека нема да се мешам, дека не би влегол во никаков конфликт за доброто на децата. Само сакам мојата Луна да биде среќна и задоволна. Еве, немам никаква комуникација, ќе те замолам “, додаде Гаги.