МЕДИУМСКА ВОЈНА ПРЕД ЗАДРУГА 4! ,,СРанија ќе ме моли за милост”

3 септември, 2020
Screenshot_10_1000x0

И покрај фактот дека „Задруга 4“ започнува само за 3 дена, медиумската војна меѓу Станија Добројевиќ и Кристијан Голубовиќ веќе трае подолго време!
Познатата старлета на социјалните мрежи му се закани на поранешниот затвореник дека ќе биде претепан по завршувањето на реалното шоу, а тој и рече дека ќе дојде време кога таа ќе го моли за милост.

  • Криле Грим, те чекаат шлаканици на улица веднаш по „Задруга“. Јавно изјавуваш дека нема да ме спомнуваш, а потоа ги подржуваш овие полуретардирани психијатриски случаи да ме плукаат?! – напиша Станија под заедничката фотографија на Кристијан и неговиот иден цимер, Иван Митровиќ Биза, кој редовно негативно коментира за старлетата на социјалните мрежи и преку медиумите.
Kristijan Golubović je spreman za borbu

Исто така, Добројевиќ изјавила дека таа наводно ги чува пораките со Голубовиќ во кои тој и објавил љубов.


-Имам пораки со тебе, но тоа оди само на суд, на продукцијата и на вашата сопруга Ивана, но во живо, приватно. Жената скока на главата, а? Се колнеш дека не испрати ништо, и лажеш! напиша старлетата.


-Не само што пишуваше, се јавуваше, туку испраќаше и писма! – му рече Станија на Кристијан преку својот Инстаграм.


Од друга страна, поранешниот затвореник Кристијан Голубовиќ тврди дека тоа не е точно и дека е подготвен да зборува за сè на полиграфскиот тест.

Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević


-Да ги закопам моите деца ако некогаш сум и испратил порака! Таа е валкана, ќе ги објавеше пораките ако ги имаше! Само би сакал да ја прашате дали би одговорила на десет прашања од новинари пред детектор за лаги, а јас ќе одоворам на секое прашање пред милионска публика – вели Кристијан и додава:

  • Престани … ! Кога некој е беспомошен, тој толпи толку глупости, а на крајот од приказната ќе кука и ќе моли за милост! Како и секој што некогаш плукнал врз мене и моето семејство – вели Голубовиќ.