Меган и Хари работат на второ дете! Една реченица на Меган предизвика БУРА во јавноста!

20 април, 2020
megan

Очигледно малиот Арчи, кој има само 11 месеци, нема уште долго да биде сам.

Поточно, Меган сака нејзиниот син да има брат или сестра, па сега сите се сомневаат дека Хари и таа работат на друго дете.

„Таа рече дека на нејзиниот син му треба ’мал пријател ’покрај кучињата. Таа додаде дека повеќе сака да си игра со својот син отколку да спие“, вели изворот.