Можеби дури и омилен агол во нивниот дом во Америка: Погледнете во прекрасниот двор на семејството Дивац (ФОТО)

25 април, 2020
226829_snezana01_ff

Познатиот кошаркар Владе Дивац живееше во Америка со своето семејство долги години, а сега неговата сопруга Снежана покажа како изгледа еден агол од нивниот дом – двор.  

Имено, таа поминува многу време во нејзината градина, особено во овој период, и ова е нејзиното омилено место за пиење кафе!

View this post on Instagram

Coffee time in my backyard #stayhome

A post shared by Ana Divac (@ana_divac) on