„Му избега главата“: Видеото на Вил Смит кое има повеќе од два милиони прегледи ќе ви го разубави денот

20 август, 2020
vil smit

– Нов карантински тренинг: како да изгубите 5 килограми за 5 секунди – напиша актерот

Актерот Вил Смит време на пандемијата го користи за да се опушти малку и да направи видео со кое ќе ги насмее неговите фанови. А едно од нив се издвојува.

Станува збор за смешно видео каде главата на Вил Смит БЕГА. Имено, додека актерот се качуваше по скалите, во еден момент се сопна.

Вил се продржуваше на гелендерот, но главата му отиде во спротивна насока.

– Нов карантински тренинг: како да изгубите 5 килограми за 5 секунди – напиша актерот.

Погледнете го ВИДЕОТО.