На кого личат повеќе? Седум деца на славните родители кои ги „собрале“ гените на мама и тато

7 април, 2020
dete

Ава Елизабет Флипе е слика и прилика на нејзината мајка Рис Витерспун. Но, на кого повеќе личи Дикон Филипе: на мама Рис или тато Рајан?

Бруклин Бекам е „копија“ на тато Дејвид, но нa кого повеќе личи на помладиот брат Ромео: мама Викторија или на некогашниот фудбалски ас?

Фабриката за холивудски соништа е полна со славни парови чии деца се пробиваат во актерството, музиката или во големиот свет на моделството, а покрај звучните имиња, нивниот изглед многу помага.

Од кого наследиле повеќе: мама или тато? Забавувајте се, погледнете во нашата галерија со фотографии и обидете се да откриете на кого повеќе ви личат овие седум деца на славните личности.