НАМЕРНО ИЛИ СЛУЧАЈНО!? Дуа Липа покажа совршени стомачни, но откри и какви гаќички носи

2 октомври, 2020
Dua Lipa arrives back at Gigi's apartment after shooting a music video with Miley Cyrus in New York City

Објективот на камерата ја фати пејачката Дуа Липа во Њујорк облечена во кратка памучна маица и широки фармерки кои ги откриваа нејзините гаќички.