Не е Брена, не е Цеца, ОВА Е НАЈБОГАТАТА СРПСКА ПЕЈАЧКА: На нозете носи злато, а ташната и вреди колку два стана!

29 април, 2020
србинка

Ако мислевте дека Цеца и Карлеуша се најбогати, сте се излажале!
Тоа е Дијана Јанковиќ, попозната како Диди Џеј, која во 2013 година се омажи за дваесет години постар ИТ експерт, Даниел Роквиќ, која во последно време е ретко во Србија.

Кога се во Србија, тие живеат во Врачар во куќа од 500 метри квадратни. Имаат три кучни помошнички затоа што гардеробата на Дијана вреди половина куќа и треба да се одржува.

Пејачката сега планира да го реновира целиот кат и да го претвори во гардеробер.
“Целиот кат ќе биде во стакло и огледала. Таму ќе биде само мојата гардероба, еден ѕид за ташни и еден ѕид за чевли”, открива пејачката.

Во својата колекција, Дајана има „Хермес Биркин ташна“ во портокалова нијанса, која чини колку два станови во Белград.

Поточно, за таа ташна, која е продадена за 100 000 долари, имаше список на чекање дури шест години.
Пејачката купила чевли за кои вели дека имаат златни часовници „Ролекс“, и чинат 2000 евра.