Недоразбирање во кралското семејство. Хари и Вилијам во конфликт!

27 април, 2020
profimedia-0493711308-1-

Пред неколку дена, британската кралица Елизабета го прослави својот 94ти роденден и покрај пандемијата што го „заклучи“ најголемиот дел од светот во своите домови. Како и останаа помалку денови со оглед на нејзината возраст, секако кралицата сакала да има членови на семејството блиску до неа на толку важна годишнина во нејзиниот живот, но принцот Хари ја игнорирал и со тоа многу ја навредил, предизвикувајќи принцот Вилијам да се скара со него.

princ William, princ Harry

Хари одбил да лета со авионот кон Велика Британија и да ја изненади кралицата со лична честитка, поради што дошло до тоа тој и неговиот брат да ја имаат најлошата кавга досега, а Хари беше тврдоглав како никогаш порано. Тој му рече на Вилијам дека мора да се шегува затоа што кралското семејство се однесуваше лошо со него и Меган, така што тие немаа намера повторно да стапнат на британско тло. Тој не клекна пред Вилијам, кој очајно го молеше да престане секогаш да ги исполнува желбите на Меган пред своите должности кон земјата и семејството, особено во време на пандемија, изјавува непознат извор!

Вилијам наводно се налутил најмногу затоа што кралицата е болна од леукемија како што тврдат медиумите.

Веднаш имало критичари кои го довеле во прашање кредибилитетот на изворот и неговите тврдења. Тие велат дека 35-годишниот Хари и три години постарата Меган биле „заклучени“ со нивниот едногодишен син Арчи во изнајмен дом во Лос Анџелес и дека поради забраната за летови не можеле да дојдат.

Веројатно нема да ја знаеме вистинската приказна, освен ако некој од членовите на кралското семејство не зборува директно за тоа.