Нема разлика во гласот помеѓу него и Мајкл Даглас: Имитација што ја воодушеви Кетрин Зита-Џонс

20 април, 2020
ketrin

Актерката Кетрин Зита Џонс на својот Инстаграм профил објави видео во кое нејзиниот колега Ник Серано имитира различни актери, меѓу кои и Мајкл Даглас, Овен Вилсон, Берни Мек, Антонио Бандерас и Том Хенкс.

И навистина, Серано толку добро глуми што не се забележува разлика во гласот помеѓу него и овие светски актери.