Никогаш не ги покажува: Дали знаевте дека Јелена Карлеуша има полубраќа?

24 април, 2020
jelena 3

Пејачката Јелена Карлеуша иако е отворена и искрена, дури и на нејзина штета, и нема никакви тајни, ретко кога во јавноста зборувала за своите полубраќа.

Па така, само малкумина знаат дека пејачката всушност има двајца полубраќа од вториот брак на нејзиниот татко Драган Карлеуша.

Драган ги добил синовите по разводот од мајка на Јелена, Дивна, а еве како изгледаат:

Тие се викаат Никола и Иван, а Иван Карлеуша е особено приврзан и горд на својата постара сестра.